Материали

TR mebel се стреми да влага в своите продукти само висококачествени материали от дървесна суровина...

Повече...

За нас

  Ние сме развиваща се компания в областа на мебелното производство и интериорен дизайн, стремяща се да осъществи баланса между модерен стил и функционалност.

 Основно дейноста ни е в Пловдивска област, но политиката ни е да се развием във всички части на България, където вече сме се доказали и продължаваме да го правим.

Персоналните ни цели са задоволяване нуждите на клиентите, в резултат на което, мебелите които предлагаме са удобни, качествени и на достъпни цени.

  Наше задължение е да осигурим професионални консултации, перфектно обслужване и безупречно изпълнение на стоките и услугите които предлагаме.

  При проектирането залагаме на 3D компютърна визуализация, съобразяваме се с капацитета на помещението, личните желания и възможности на всеки клиент, както извършваме реализация, доставка и монтаж на заявения продукт.

 Качеството е гарантирано от изпълнението и материалите на водещи компании с които работим: EGGER, Niemann, Kronospan, Bucina и Kaindl, като поддържаме богата гама от декорите им.

  Използваме обков на Blum, Grass, Sevroll, HETTICH и други лидери в областа на мебелостроенето.

  Част от от нашите продукти: кухни, антре, дневни, детски стаи, спални, офис помещения, обзавеждане за магазини и хотели, както и някои нестандартни решения свързани с материали MDF, ЛПДЧ, HDF, OSB и HPL, можете да видите в галерията ни.

Our website is protected by DMC Firewall!